Интимно

Секс пози, фелацио и афродизиаци – ново секс шоу образова зрителите

Секс образование с Нина Палмиери сваля табута със стил, естетика и чувство за хумор

13.12.2012г. / 15 40ч.
Ивет Лолова
Снимка: Ивет Лолова

Снимка: Ивет Лолова

Секс среща по сред бял ден, в заведение, в центъра на София – красивата италианска журналистка Нина Палмиери представи секс шоуто „Секс образование“, което ще се излъчва по FoxLife от 23 декември 2012.  

Свързани статии

Нина няма никакви задръжки и притеснения да обсъжда с всеки тази „срамежлива“ тема. Част от шоуто е заснето на площад в Рим, където на голямо легло тя кани хората да седнат до нея и да споделят. Нина Палмиери е автор и водещ на предаването, което вече има два телевизионни сезона.

Самата Нина беше напълно откровена и сподели пред журналисти на среща днес, коя е любимата й секс поза – когато жената е коленичила и мъжът се намира зад нея. Нина разказа още, че самата тя е научила много от срещите в предаването. Голяма революционна промяна в мисленето си е преживяла по отношение на садо-мазо секса. Преоблечена като проститутка, тя е имала подобно преживяване, което нарече романтично в истинския смисъл на думата.

Друго любопитно нещо, което е научила е, че мъжете също симулират оргазъм. Може да изглежда странно, но ще видите в предаването, че има техники, по които да познаете кога се случва това. И още нещо – скуиртингът не е измислен за порно филмите. В действителност има много жени, които еякулират, но се притесняват да говорят за това.

Голяма част от жените могат да правят еякулации почти като мъжете, защото жената има нещо подобно на мъжката простата и ако жената бъде стимулирана по подходящ начин, произвежда такава течност.

Без задръжки и с чувство за хумор Нина изследва секса с помощта на специалисти, хора на изкуството, хора, за които сексът е бизнес и, разбира се, със съдействието на много италианци, които просто обичат да говорят за секс.

Предаването учи как да бъдем по-самоуверени, как да имаме по-приятно и пълноценно преживяване, как да стимулираме връзката си.

В десетте епизода, излъчвани всяка неделя, ще видите Нина да аранжира секси гардероб, да изучава играчки за възрастни, да посещава курс по тантрически секс, да тества ефекта на афродизиаци, да взема уроци по фелацио.

Коментирай
6 rate up comment 0 rate down comment
stereolisard ( преди 11 години )
"защото жената има нещо подобно на мъжката простата" -леле леле много сте напред с познанията!-АБЕ НИЕ МОЖЕ ДА СМЕ ОТ СЕЛО-НО НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С KОЛЦИТЕ!Заб. И мъжа има нещо подобно на женсkите гърди.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар