Какво е секси и какво не?-Нека попитаме мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Какво е секси и какво не?-Нека попитаме мъжете
43710
Какво е секси и какво не?-Нека попитаме мъжете

При направено проучване по темата, група експерти дават отговорите-какви са сексуалните стереотипи и клишета в мъжките представи за женската сексуалност. Какво мъжете намират за секси и какво не.

Нека разгледаме подробно:

Червено червило -Секси
Мъжете сравняват червената муцунка на подсъзнателно ниво с вагината-червени и плътни, те ги свързват с вагиналните устни на жената по време на сексуална възбуда. Те просто следват стъпките на техните прародители. Лицата, гениталиите и задните части на женските бабуини и шимпанзетата стават червени по време на овулация-несъмнен сигнал за мъжките екземпляри.
Лекото, бледо червило, просто не възбужда първичните, примитивните инстинкти на мъжете. Червеното освен това казва „Тя е самоуверена и има самочувствие“.

Високите токчета-не толкова секси
Да, разбира се, на пръв поглед, високите токчета правят краката ви да изглеждат секси и дълги, но ако излизате с любимия си, той никак няма да хареса непрекъснатите ви оплаквания от неудобните обувки през цялата нощ. Това му действа съвсем не толкова сексуално и притъпява желанието за секс у него. Освен това, жената с високи обувки значително променя ръста си и някои от мъжете стават на едно ниво, или дори по-ниски от половинките си, което съвсем не ги кара да се чувстват комфортно, особено ако трябва да танцуват заедно.

Дълга коса-Секси
В едно проучване на Пантен, 82% от мъжете смятали, че жизнено изглеждащата коса на жените е тайната на техния сексапил. Дори половината от мъжете смятали хубавата коса за по-секси от бюста и деколтето на жените.
Дългата коса олицетворява женственост, което на подсъзнателно ниво дава сигнал за плодовитост на жената и готовност да има деца.
Не е нужно да сте като Рапунцел, за да имате много почитатели, а просто да поддържате косата си в добра форма. Друго, което е станало ясно от изследването е, че русите и червенокосите жени имат също толкова почитатели, колкото и дамите с черни и кестеняви коси. Увлечението по русокоските е вече отживелица, май?

Следва продължение...  

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft